Historiani shqiptar habit me deklaratën: “Nënë Tereza nuk ka qenë shqiptare, ishte projekt i Vatikanit dhe CIA-s!”

Historiani shqiptar habit me deklaratën: “Nënë Tereza nuk ka qenë shqiptare, ishte projekt i Vatikanit dhe CIA-s!”

Historiani Olsi Jazexhi thotë se shenjtorja Nënë Tereza nuk është shqiptare. Edhe pse vetë ajo ka deklaruar se është me origjinë shqiptare, Jazexhi provokon duke thënë se shenjtorja ishte projekt i Vatikanit dhe CIA-s. Sipas tij, Nënë Tereza është përdorur për të projektuar bamirësinë e njeriut të bardhë mbi popujt hindu dhe ata myslimanë.

“Nënë Tereza nuk ka qenë shqiptare, por vllahe sipas Aurel Plasarit. Ka shumë libra në perëndim që tregojnë se ka qenë një projekt i Vatikanit dhe CIA-s për të projektuar bamirësinë e njeriut të bardhë mbi popujt hindu dhe ata myslimanë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE