I humbi zgjedhjet, tani vjen lëvizja e parë e fuqishme nga Lulzim Basha

I humbi zgjedhjet, tani vjen lëvizja e parë e fuqishme nga Lulzim Basha

Teksa Partia Socialiste po përgatitur për të shpallur fitoren nga sheshi Skënderbej, kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka mbledhur përfaqësuesit e 12 qarqeve.

Mësohet se takimet po bëhen një nga një ku përfaqësuesit po hyjnë dhe dalin nga selia e PD. Sipas rezultateve, PD ka marrë Dibrën, Kukësin, Lezhën dhe Shkodrën.