Ilir Meta jep deklaratën ‘bombë’: “Edi Rama ka kartelë psikiatrike!”

Ilir Meta jep deklaratën ‘bombë’: “Edi Rama ka kartelë psikiatrike!”

Presidenti i Republikës Ilir Meta i është përgjigjur kryeministrit Edi Rama. Në një komunikim për gazetarët me tone më të ashpra, Kreu i Shtetit tha se Rama ka një kartelë psikiatrike, të cilën do ta tregojë në 25 prill dhe do të kërkojë m ëshirë.

“Në 26 prill jam i sigurt që Vlora do të bëjë më të mirën për ta trajtuar në spitalin psikiatrik. Por nuk është kjo detyra, detyra janë është të ndalojmë Damianin, i cili po përdoret. Kryeministri në detyrë ka një avantazh, urdhëron drejtorët të sh kelin ligjin. Ka një kartelë të psikiatrisë që në kohën e k0munizmit. Në datën 25 prill në darkë kur Vlora dhe Shqipëria të thotë fjalën e saj, ai do nxjerrë kartelën dhe do kërkojë m ëshirë për shkeljet që ka bërë”.