Ilir Meta ‘shokon’ me deklaratën e tij: “Unë kam frikë të dal rrugëve, ja pse!”

Ilir Meta ‘shokon’ me deklaratën e tij: “Unë kam frikë të dal rrugëve, ja pse!”

Presidenti Ilir Meta i ftuar në emisionin “Log.” ka folur për çështjet më aktuale në vendin tonë. Ndërkohë Meta i pyetur rreth takimeve që organizon Basha dhe ku shpesh herë janë mbledhur shumë mbështetës edhe pse në kohë pandemie, është shprehur se një gjë e tillë i ka ndodhur edhe atij.

Presidenti është shprehur se “ka f rikë” të dalë në rrugë pasi rrethohet nga njerëzit që thërrasin “Rama ik”. DEKLARATA E TIJ E PLOTE