Instagram paralajmëron përdoruesit: “Keni kujdes nga mashtruesit në..”

Instagram paralajmëron përdoruesit: “Keni kujdes nga mashtruesit në..”

Rrjeti social Instagram ka paralajmëruar përdoruesit të kenë kujdes nga mashtruesit, që mund t’i kontaktojnë me një mesazh direkt duke pretenduar se janë nga kompania dhe në fakt mund të hakojnë llogarinë.

Instagram shkroi në Twitter: “Mbani llogarinë tuaj të sigurt, disa njerëz kanë marrë mesazhe të rrema që pretendohet të jenë nga “Qendra e Ndihmës për të Drejtat e Autorit” të Instagram.”