Irani godet me predhè anijen izraelite në Detin Arab

Irani godet me predhè anijen izraelite në Detin Arab

Derisa anija komerciale izraelite po lundronte në mes të Indisë dhe Omanit u go0dit nga një p redhë. Ky është 1ncidenti i dytë që anijet izraelite s ulmohen nga p redha iraniane këtë vit, transmeton Gazeta Metro.

1ncidenti ka ndodhur të enjten ku anija komerciale po udhëtonte drejt Tanzanisë nga India ka raportuar media izraelite N12. Ajo është pronë e XT Management me qendër në portin izraelit Haifa. BURIMI LAJMIT