Ivica Dacic arrogant ndaj europianëve: “Janë zotërinj të mëdhenj ata, nuk punojnë!”

Ivica Dacic arrogant ndaj europianëve: “Janë zotërinj të mëdhenj ata, nuk punojnë!”

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Dacic, gjeti dje të tallet me përfaqësuesit e ndërmjetësve europianë nga Parlamentit Europian që po përpiqen të pajtojnë opozitën dhe pozitën serbe. Parlamenti Europian ka publikuar raportin vjetor të miratuar tanimë këtë muaj se në Serbi ka kthim prapa në sundimin e ligjit dhe lirinë e shprehjes që tërboi presidenti serb Vucic, transmeton Gazeta Metro.

Dacic tha se ai është gati për dialogun ndërpartiak në Serbi por përfaqësuesit e Parlamentit Europian i kanë kërkuar dy muaj kohë për fazën përgatitore, të cilën e ish krye diplomati serb e vlerësoi “të pakuptimtë”. DEKLARATA E TIJ E PLOTE