Izraeli në panik: “Kërkojmë marrëveshje të re me Iranin, pasi e vjetra kërcënon ekzistencën tonë!”

Izraeli në panik: “Kërkojmë marrëveshje të re me Iranin, pasi e vjetra kërcënon ekzistencën tonë!”

Izraeli dhe Amerika do të punojnë bashkë për të përditësuar marrëveshjen për programin at0mik të Iranit, që ai të mos cen0jë sigurinë rajonale.

Ministri izraelit i Mbrojtjes, Beni Ganc, dhe sekretari amerikan i mbrojtjes, Loid Ostin, u takuan të dielën mbi çështjen në Tel-Aviv.

Izraeli mendon se pakti i vitit 2015 këcrënon ekzistencën e vet dhe nuk i ndal ambiciet e Iranit për të zhvilluar b0mba b ërthamore. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE