Izraeli nuk duron më, nis ushtrinë drejt lartësive Golan – të gatshëm për Sirinë!

Izraeli nuk duron më, nis ushtrinë drejt lartësive Golan – të gatshëm për Sirinë!

Pas s ulmit me r aketa nga Siria, Izraeli ka dislokuar njësi ushtarake topa artilerie në lartësitë Golan. Pamjet filmike treguan pozicionimin e trupave në afërsi të Moshav Sha’al.

G oditja me r aketat që përfunduan pranë një reaktori b ërthamor, erdhi në një kohë përshk allëzimi të tensioneve mes Izraelit dhe Iranit që premton të hak merret pas atij qe e cilësoi si akt s abotazhi në centralin e tij b ërthamor të Natanzit.