Jepet alarmi i kuq: “Do të krijohet Shqipëria, Serbia dhe Kroacia e Madhe!”

Jepet alarmi i kuq: “Do të krijohet Shqipëria, Serbia dhe Kroacia e Madhe!”

Por pavërisisht se ka parë nga afër të gjitha trazirat që ka shkaktuar etja për kufij, Sllovenia hodhi një bombë në rajon me një letër dërguar Brukselit zyrtar, ku kërkonte krijimin e Shqipërisë së Madhe dhe Serbisë së Madhe, duke kërkuar ndyshimin..

e kufijve të Bosnjës, Shqipërisë, Malit të Zi, Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës, kur dukej se ideja e Aleksandër Vuçiç dhe Hashim Thaçit për s hkëmbim territoresh mes Beogradit dhe Prishtinës kishte “vd ekur” dhe tashmë i kishte mbetur historisë.ANALIZA E PLOTE