Jepet alarmi në Ballkan, ushtria amerikane ‘zbarkon’ në Durrës

Jepet alarmi në Ballkan, ushtria amerikane ‘zbarkon’ në Durrës

Ndërsa pak ditë na ndajnë nga dita kur forcat ushtarake amerikane (26 prill) do të nisin një stërvitje në vendin tonë, përgatitjet kanë nisur. Pamjet që shihni vijnë nga porti i Durrësit, ku ushtria amerikane po sjell mjetet për stërvitje.

Stërvitja e NATO-s në Shqipëri, “Defender Europe 2021” është konsideruar ndër të tjera jo vetëm një tregues i nivelit të ngushtë të bashkëpunimit dhe i marrëdhënieve të ngushta që Shqipëria ka me SHBA, një nga aleatët kryesorë të saj, por ajo do të thotë shumë dhe në aspektin financiar, sepse pritet të rriten të ardhurat në strukturat ushtarake. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE