Jepet alarmi, telefonat urgjente midis shefave të ushtrisë së Amerikës dhe Rusisë – çfarë po ndodh?!

Jepet alarmi, telefonat urgjente midis shefave të ushtrisë së Amerikës dhe Rusisë – çfarë po ndodh?!

Shefat e ushtrive amerikane dhe ruse kanë zhvilluar një bisedë të rrallë ka raportuar agjencia e lajmeve shtetërore e ruse RIA të hënën, transmeton Gazeta Metro. Agjencia shtetërore e lajmeve ruse RIA ka cituar si burim ministrinë e mbrojtjes së Rusisë për këtë raportim.

Nuk janë zbuluar asnjë detaj rreth thirrjes telefonike, të cilën RIA raportoi se ishte iniciuar nga Shtetet e Bashkuara. Marrëdhëniet mes amerikanëve dhe rusëve janë për keqësuar dhe incidentet e provokimeve janë shtuar nga pala ruse që janë të përfshirë në akte të shumta sp iunazhi dhe sa botimi të përpjekjeve të NATO’s.