Jepet alarmi, ushtria ruse është grupuar dhe po ndërton kamp të madh ushtarak afër kufirit me Ukrainën

Jepet alarmi, ushtria ruse është grupuar dhe po ndërton kamp të madh ushtarak afër kufirit me Ukrainën

Nga Sarah Lain, Politico.eu – Për një vend që pretendon se nuk dëshiron të shkojë në lutfë, sjellja e fundit e Rusisë ndaj Ukrainës duket shumë lutfarake. Trupat ruse janë grupuar dhe po ndërtojnë një kamp të madh ushtarak në rajonin jugperëndimor të Voronezh, afër kufirit me Ukrainën.

Televizioni shtetëror rus po i përgatit rusët që të presin një s ulm rus ndaj Ukrainës. Ministri i Jashtëm, Sergei Lavrov, paralajmëroi kohët e fundit se lutfa e rifilluar në Ukrainë do të nënkuptojë sh katërrimin e vetë Ukrainës. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE