Jepet sinjali – Çfarë po ndodh në Francë, mbi 6000 policë në rrugët e Parisit?!

Jepet sinjali – Çfarë po ndodh në Francë, mbi 6000 policë në rrugët e Parisit?!

Spitalet franceze kanë punësuar staf shtesë për fundjavën e Pashkëve për të përballuar rritjen e pritur të numrit të pacientëve me k oronavirus.

Ndërsa varianti i ri i v irusit përhapet me shpejtësi dhe njësitë e kujdesit intensiv janë të mbushur sikurse në prillin e vitit të kaluar, qeveria ka mbyllur të gjitha shkollat dhe ka futur kufizime të reja që hynë në fuqi të dielën në të gjithë vendin.

6.600 oficerë policie janë duke u vendosur në Paris për të zbatuar kufizimet e reja, të cilat përfshijnë ndalimin e lëvizjes më shumë se 10 kilometra nga shtëpia, ndalimin e mbledhjes së gjashtë ose më shumë njerëzve jashtë dhe një shtetrrethim në të gjithë vendin nga ora 19:00.