Joe Biden ‘i shpall luftë’ Turqisë: “Do ta njoh gj enocidin armen!”

Joe Biden ‘i shpall luftë’ Turqisë: “Do ta njoh gj enocidin armen!”

Në një lëvizje që pritet ta tërb0jë Ankaranë, presidenti amerikan Joe Biden po përgatitet sipas raporteve në mediat e huaja, të kthehet në të parin kryetar shteti të SHBA-së që do të njohë ge nocidin ndaj armenëve nga ushtarët otomanë gjatë lutfës së parë botërore.

Kjo lëvizje, edhe pse në masë të madhe simbolike, me shumë gjasë pritet t`i acar0jë akoma më shumë lidhjet e br1shta mes Washingtonit dhe Ankarasë. BURIMI LAJMIT