Joe Biden merr vendimin e fuqishëm kundër Turqisë / Erdogan mbledh me urgjencë “shtabin”

Joe Biden merr vendimin e fuqishëm kundër Turqisë / Erdogan mbledh me urgjencë “shtabin”

Pas pohimeve se presidenti amerikan Joe Biden po përgatitet të hedhë një hap të cilin Washingtoni e ka shmangur me kohë, njohjen e g eno cidit armen, pritet reagimi i presidentit turk Rexheo Tajip Erdogan, dhe ai nuk vonoi.

Erdogan mblodhi me urgjencë bordin e lartë të këshillimit, ndërsa e bëri sërish të qartë qëndrimin e vendit të tij sa i takon eventeve të 1915-tës. “Ne do të vazhdojmë të mbështesim të vërtetën rreth atyre ngjarjeve”, ka thënë Erdogan. BURIMI LAJMIT