Joe Biden pengohet sërish tek shkallët e avionit

Joe Biden pengohet sërish tek shkallët e avionit

Presidenti i Amerikës, Joe Biden, duket se nuk i paska mirë punët me ngjitjen e shkallëve. Pas 1ncidentit të ndodhur ditë më parë, kur ai u rr ëzua tre herë në shkallët e avionit, Biden për pak, ka bërë të njëjtën gjë edhe këtë herën e fundit. VIDEO

Teksa mbante një valixhe në njërën dorë dhe çadrën në tjetrën, Biden është p enguar sërish në shkallët e avionit, por këtë herë e ka mbajtur veten. Ai ka arritur t’i ngjisë shkallët deri në fund dhe më pas ka përshëndetur me dorë.