Joe Biden: “Shtetet e Bashkuara janë të gatshme të bashkëpunojnë me Rusinë!”

Joe Biden: “Shtetet e Bashkuara janë të gatshme të bashkëpunojnë me Rusinë!”

Shtetet e Bashkuara janë të gatshme të bashkëpunojnë me Rusinë “kur është në interesin tonë të përbashkët”, por edhe t’i përgjigjen asaj kur është e nevojshme, tha presidenti amerikan, Joe Biden. Biden i bëri komentet në një fjalim përpara Kongresit të Shteteve të Bashkuara.

Ai tha se ia ka bërë të qartë presidentit rus, Vladimir Putin, se veprimet e Kremlinit, të tilla si ndërhyrja në zgjedhje dhe sulmet kibernetike, do të kenë pasoja. DEKLARATA E TIJ E PLOTE