Kancelari austriak, Sebastian Kurz, mesazh Edi Ramës: “Urime për fitoren, presim të forcojmë marrëdhëniet!”

Kancelari austriak, Sebastian Kurz, mesazh Edi Ramës: “Urime për fitoren, presim të forcojmë marrëdhëniet!”

Kancelari austriak Sebastian Kurz ka uruar kryeministrin Edi Rama për fitoren në zgjedhjet e 25 prillit. Kurz në një mesazh të shkurtër thotë se Austria mezi pret të for cojë më tej marrëdhëniet për të mbështetur perspektivën e Shqipërisë në BE dhe për t’i mundësuar asaj hyrjen në fazën tjetër të procesit të anëtarësimit.

Mesazhi i plotë: Urime Edi Ramës për fitoren e radhës të zgjedhjeve parlamentare. Austria mezi pret të f orcojë më tej marrëdhëniet tona të forta bilaterale me ju dhe të gjitha f orcat e tjera politike në Shqipëri, për të lutfuar së bashku pandeminë, për të mbështetur perspektivën e Shqipërisë në BE dhe për t’i mundësuar asaj hyrjen në fazën tjetër të procesit të anëtarësimit.