Kaos në Beograd, kamioni me raketa përmbyset në mes të autostradës

Kaos në Beograd, kamioni me raketa përmbyset në mes të autostradës

Në bypass-in rreth Beogradit në drejtim të Ostruznica është krijuar një gjendje ka0si për shkak të trafikut të krijuar. Trafiku është krijuar sepse një kamion ushtarak që po transportonte r aketa aktive, u p ërmbys në rrugë mëngjesin e sotëm.

Drejtuesi i kamionit, e cili kishte humbur kontrollin e mjetit, është p lagosur lehtë dhe nuk është në rrezik për jetën. Edhe dy pasagjerët e tjerë, që ndodheshin në kamion, janë p lagosur lehtë. Gjithashtu jeta e banorëve dhe mjedisi nuk janë në rr ezik, duke marrë parasysh specifikën e ngarkesës dhe se njëra prej r aketave kishte dalë jashtë kamionit.