Kryeministri italian: “Erdogan është një diktator!”

Kryeministri italian: “Erdogan është një diktator!”

Kryeministri italian e quan Erdoganin diktat0r pas i ncidentit me delegacionin e BE-së. Kryeministri i Italisë, Mario Draghi, e ka quajtur diktat0r Presidentin e Turqisë, Recep Tayip Erdogan. Ai e ka k ritikuar presidentin turk për trajtimin që ia bëri një ditë më parë Presidentes së Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, raporton Euronews.

“Shpreha pakënaqësinë time ndaj p0shtërimit që iu bë Presidentes von der Leyen”, është shprehur Draghi.“Me diktat0r të atillë… duhet qenë të sinqertë në shprehjen e pikëpamjeve të ndryshme… por po ashtu për të qenë edhe të gatshëm për bashkëpunim dhe sigurim të interesave për vendin e vet”.