Kryeministri izraelit, Netanyahu: “Kurrë nuk do ta lejojë që Irani të ketë armë bërthamore!”

Kryeministri izraelit, Netanyahu: “Kurrë nuk do ta lejojë që Irani të ketë armë bërthamore!”

Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu e quajti sot Iranin si këcrënimin më serioz me të cilin përballet Lindja e Mesme dhe u zotua të mos lejonte kurrë vendin të merrte a rmë b ërthamore.

“Në Lindjen e Mesme, nuk ka asnjë këcrënim më serioz, më të rr ezikshëm, më të ngutshëm sesa ai i paraqitur nga regjimi fanatik në Iran”, tha Netanyahu në një komferencë të përbashkët me Sekretarin amerikan të Mbrojtjes, Lloyd Austin.