Kryeministri izraelit ‘selam’ Iranit: “Ne jemi fuqi rajonale dhe globale!”

Kryeministri izraelit ‘selam’ Iranit: “Ne jemi fuqi rajonale dhe globale!”

Kryeministri izraelit, Benyamin Netanyahu u është përgjigjur a kuzave të Teheranit për s ulmin kibernetik që ndodhi në një fabrikë b0mbardimesh në Iran. Ansa shkruan se Netanyahu ka thënë se lutfa kundër Iranit dhe metastazave të tij është një detyrë e madhe. Ai ka thënë se Izraeli është një fuqi e madhe rajonale dhe globale.

“Lutfa ndaj Iranit dhe metastazave të tij, kundër a rmëve të Teheranit, është një detyrë e madhe. Situata siç ekziston sot nuk ekziston domosdoshmërisht nesër. Ne jemi sigurisht një fuqi rajonale, por në një farë mënyre edhe globale. Unë shpresoj për të gjithë ne që ju të vazhdoni të mbani shp atën e Davidit në duart tuaja,’ tha ai.