Kryeministri libanez, jep lajmin e hidhur: “Libani është në prag të kolapsit!”

Kryeministri libanez, jep lajmin e hidhur: “Libani është në prag të kolapsit!”

Kryeministri i Libanit, Hassan Diab tha se vendi i tij është duke kaluar nga një tunel i e rrët dhe se kjo nuk është e kufizuar vetëm me ndërprerjen e energjisë elektrike por libanezët po ballafaqohen me v ështirësi në plotësimin e nevojave të përditshme, transmeton Anadolu Agency (AA).

Sipas agjencisë së lajmeve të Libanit, Diab gjatë vizitës së tij në Katar ka qëndruar në ambasadën e vendit të tij në Doha, ku ka dhënë deklarata.

“Libani është në prag të k0lapsit”, tha ai duke tërhequr vëmendjen se qeveria e tij ka dhënë dorëheqje që 9 muaj por për themelimin e qeverisë së re ende ka pengesa.