Kryeministri maqedonas, Zoran Zaev, bën thirrjen e madhe në Shqipëri: “Votoni Edi Ramën!”

Kryeministri maqedonas, Zoran Zaev, bën thirrjen e madhe në Shqipëri: “Votoni Edi Ramën!”

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev u ka bërë thirrje të gjithë maqedonasve që janë qytetarë të Shqipërisë, që të votojnë për Partinë Socialiste dhe kandidatin maqedonas Vasil Sterjovski, i cili prej dy vitesh është deputet në Kuvendin e Shqipërisë.

Pas Albin Kurtit, Zaev është kryeministri i dytë rajonal që përfshihet në zgjedhjet e përgjithshme shqiptare duke përkrahur kryeministrin Rama, “apo mikun e tij të dashur” siç e ka cilësuar në mesazhin drejtuar komunitetit maqedonas. DEKLARATA E TIJ E PLOTE