Kryeparlametari shqiptar në Maqedoni ‘godet’ deputetin maqedonas: “Ulu aty dhe mos ndërhy!”

Kryeparlametari shqiptar në Maqedoni ‘godet’ deputetin maqedonas: “Ulu aty dhe mos ndërhy!”

Atmosferë tensionuese pasi kryeparlamentari Talat Xhaferi nuk i vendosi në rend të ditësinterpelancat e iniciuara nga opozita për ministrin e Drejtësisë Bojan Mariçiq dhe zëvendëskryeministrin Lupço Nikollovski.

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi sqaroi se dy interpelancat kanë qenë në rendin e ditës në seancën e 36 kur u votuan ligjet e pakos së pestë ekonomike dhe me pajtimin e opozitës ato ishin hequr nga rendi i ditës. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE