Lulzim Basha në ‘festë’: “Partia Socialiste ka humbur thellë!”

Lulzim Basha në ‘festë’: “Partia Socialiste ka humbur thellë!”

Lulzim Basha në një deklaratë për mediat nga selia blu deklaroi paraditen e sotme se “Sikur e dimë të gjithë, qendrat e para që numërohen janë të përcaktuara nga partia në pushtet dhe favorizojnë partinë në pushtet.

PS ka humbur thellë në Tiranë, në zonat e mbyllura në Përmet, Këlcyrë, Memaliaj. Kemi të bëjmë me një humbje të thellë të PS dhe një rritje të votave për PD” tha Basha.