Macron: “Nuk do të dorëzohemi karshi t errorizmit islamik!”

Macron: “Nuk do të dorëzohemi karshi t errorizmit islamik!”

Presidenti francez, Emmanuel Macron ka reaguar pas rvasjes së oficeres së policisë në Rambuje të Francës. Macron ka shkruar në Twitter se Franca nuk do të d orëzohen në lutfën ndaj t err0rizmit islamik.

“Ajo ishte një oficere policie. Stephanie ishte rvarë në stacionin e saj të policisë. Shteti është në anën e familjes, kolegëve dhe policisë. Në lutfën ndak t err0rizmit islamik, ne nuk do të d orëzohemi”, ka shkruar Makron.