Marina e SHBA: “Kemi regjistruar pamje të UFO-ve!”

Marina e SHBA: “Kemi regjistruar pamje të UFO-ve!”

Pentagoni ka pranuar së fundmi se një lutfanije amerikane ka regjistruar pamje të rralla në errësirë të objekteve të panjohura që fluturojnë mbi të dhe lutfanijet e tjera.

Video me nuancat ndriçuese të gjelbra kishte rënë në dorë të producentit Jeremy Corbell, i cili ka realizuar dokumentarin “Bob Lazar: Zona 51 & Tepsitë fluturuese,” shkruan britanikja Sun.

Corbell thotë se ka verifikuar autenticitetin e videos pas marrjes së informacionit nga Pentagoni, ku zyrtarët konfirmuan se pamjet janë regjistruar nga marina e SHBA, por nuk jepnin përshkrime. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE