Mashallah! / Erdogan: “Turqia është një nga shtetet që ka teknologjinë e raketave ajër-ajër!”

Mashallah! / Erdogan: “Turqia është një nga shtetet që ka teknologjinë e raketave ajër-ajër!”

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, njoftoi se Turqia ka arritur të bëhet një nga shtetet që posedon teknologjinë e r aketave ajër-ajër, transmeton Anadolu Agency (AA).

“Turqia ka arritur të bëhet një nga shtetet që posedon teknologjinë e r aketave ajër-ajër. R aketa ajër-ajër me rreze të shkurtër BOZDOĞAN, e zhvilluar nga teknikët dhe inxhinierët tanë të rinj në kuadër të projektit GÖKTUĞ, g0diti objektivin në të s htënën e parë me s hënjestër të plotë.

Mashallah të rinjve”, shkroi Erdoğan në Twitter. BURIMI LAJMIT