Më shumë se 50 trupa nga Amerika do të zbarkojnë në Kosovë, ja arsyeja!

Më shumë se 50 trupa nga Amerika do të zbarkojnë në Kosovë, ja arsyeja!

Rreth 50 Gardistë nga Connecticut, SHBA, nga Regjimenti 1-169 i Aviacionit do të vendosen duke filluar të dielën për të ndihmuar në Kosovë.

Gjeneral Majori Francis Evon, Gjeneral Adjutant dhe Komandant i Gardës Kombëtare të Connecticut tha se Regjimenti i Aviacionit 1-169 do të vendoset në Ballkan si pjesë e misionit të Forcës së NATO-s në Kosovë (i njohur më mirë si KFOR). BURIMI LAJMIT