“Erdogani i dha urdhërin dhe Sali Berisha largoi pikturën e Skënderbeut nga zyra e tij!”

“Erdogani i dha urdhërin dhe Sali Berisha largoi pikturën e Skënderbeut nga zyra e tij!”

“Shumica e politikaneve shqiptare ne Kosove, Shqiperi dhe Maqedoni i jane nenshtruar Erdoganit, pervec te ndjerit Arben Xhaferi dhe Ramush Haradinaj!”. Kështu shkruan gazetarja Arbana Xhara, e cila ka postuar një video të një interviste të Joseph DioGuardi, që tregon se si Berisha largoi pikturen e Gjergj Kastriotit nga zyra me urdhër të Erdoganit.

“Erdogan p0shtëroi Sali Berishën në zyrë. Ku e gjete kete portre te Skenderbeut, ai eshte trahdetar, hiq! Dhe Berisha e hoqi. Trahdetaret duhet te largohen nga politika shqiptare te gjithe pa dallim partie, feje apo krahine”, shprehet Dioguardi.