Media serbe: “Ushtria e Kosovës nga baza në Mitrovicë i ka serbët në pëllëmbë të dorës!”

Media serbe: “Ushtria e Kosovës nga baza në Mitrovicë i ka serbët në pëllëmbë të dorës!”

Serbët e veriut të Mitrovicës do të jenë si “pëllumba të baltës”, kur të përfundohet baza për pjesëtarët e FSK-së, që planifikohet të ndërtohet kodrën e lartë pranë pjesës jugore, shkruan “Novosti”.

Tek kodra e Cernushës që njihet me vendin ku janë antenat e repetitorëve dhe atyre të operatorëve mobil, ekipi i “Novosti” shkohet përmes Shupkovcit përmes rrugës së asfaltuar që shpie atje. Shtëpi të shqiptarëve ndodhen në dy anët e rrugës deri në gjysmën e rrugës, përkatësisht poligonit të gj uajtjes dhe pjesës së tokës të rrethuar me tel me gjemba, atje takuam djem edhe vajza që kanë ardhur për të bërë foto. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE