Mjekët rusë japin paralajmërimin: “Kundërshtari i Putinit, Navalny mund të vdes shumë shpejt!”

Mjekët rusë japin paralajmërimin: “Kundërshtari i Putinit, Navalny mund të vdes shumë shpejt!”

Ambasadori rus në Mbretërinë e Bashkuar tha se kritiku i Kremlinit kërkon vëmendje dhe se ai “nuk do të lejohet të v desë në b urg”. Navalny, 44 vjeç, kritik i zëshëm i presidentit rus, Vladimir Putin, është b urgosur në muajin shkurt nën disa akuza të vjetra për përvetësim fondesh.

Navalny ka thënë se akuzat janë të motivuara politikisht dhe më pas është futur në grevë urie më 31 mars, pasi nuk i është lejuar të takojë ekipin e tij mjekësor. Mjekët e tij kanë thënë se testet e fundit të gjakut tregojnë se Navalny mund të pësojë d ështim të veshkave ose s ulm në zemër, në çdo moment.