‘Myzhde për myslimanët’, Erdogan: “Ideja e një megabanke islamike mund të realizohet!”

‘Myzhde për myslimanët’, Erdogan: “Ideja e një megabanke islamike mund të realizohet!”

Presidenti Erdogan tha se ideja e një Megabanke Islamike mund të realizohet për të përmbushur nevojat e likuiditetit të institucioneve financiare Islamike dhe nevojat në rritje të financimit të infrastrukturës të gjeografisë myslimane në të njëjtën kohë.

“Ne besojmë se ideja e një Megabanke Islamike e bazuar në një platformë online mund të bëhet për të përmbushur nevojat e likuiditetit të institucioneve financiare Islamike dhe nevojat në rritje të financimit të infrastrukturës të gjeografisë myslimane në të njëjtën kohë”, tha ai.