Nëntogeri nga Kosova që diplomoi në Britani: “Do të kontribuoj për vendin tim!”

Nëntogeri nga Kosova që diplomoi në Britani: “Do të kontribuoj për vendin tim!”

Në hapësirat e Akademisë Ushtarake të Mbretërisë së Bashkuar ditë më parë është mbajtur ceremonia e diplomimit. Pjesë e kësaj ceremonie ishin edhe Ilirianë Bunjaku dhe Ardit Deliu nga Kosova. Në emisionin “#Gjesi” në T7, nëntogeri Ardit Deliu ka treguar më shumë për suksesin e tij të diplomimit në Mbretërinë e Bashkuar.

“Për mu është ndjenjë e papërshkrueshme, sidomos për faktin që të gjithë e dimë nëpër çfarë ka kaluar vendi ynë”, tha Deliu. Pos tjerash, Deliu për të qenë pjesë e ushtrisë e ka pasur ëndërr edhe nga fëmijëria. DEKLARATA E TIJ E PLOTE