Nga Amerika tronditet Vuçiçi dhe Serbia: “Albin Kurti do ta shpartallojë plotësisht Serbinë me fakte dhe argumente!”

Nga Amerika tronditet Vuçiçi dhe Serbia: “Albin Kurti do ta shpartallojë plotësisht Serbinë me fakte dhe argumente!”

Maji pritet të jetë muaji i rifillimit të dialogut Kosovë-Serbi. Nga Kosova kryeministri Albin Kurti me delegacionin e tij do të përballet me presidentin serb Aleksandër Vuçiq.

Në lidhje me këtë çështje, profesor dr. Binak Maxharraj thotë se, ende pa u kompletuar mirë qeveria Kurti II e dalë nga zgjedhjet e 14 shkurtit 2021, kur ende kjo qeveri nuk ka dalë me programin e punës ku do të përcaktoheshin prioritetet e punës së saj, nga të gjitha anët që nga Uashingtoni e deri në Bruksel janë drejtuar shigjetat kah Kosova dhe Serbia që sa më parë të rinisë dialogu. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE