Nga e morri guximin?! / Presidenti ukrainas i dërgon mesazhin e fuqishëm Rusisë

Nga e morri guximin?! / Presidenti ukrainas i dërgon mesazhin e fuqishëm Rusisë

Presidenti i Ukrainës dëshiron të përshpejtojë procesin drejt anëtarësimit në NATO duke i dërguar kështu një mesazh Rusisë.

Volodymyr Zelenskyy i bëri thirrje vendeve të mbështesin vendin pas tesnioneve në Ukrainën lindore. Më shumë se 13,000 njerëz janë v rarë në k0nfliktin në Ukrainën lindore, i cili filloi në 2014 pas një revolucioni pro-perëndimor në Kiev dhe aneksimit të Krimesë nga Moska. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE