Ngjarja e 11 shtatorit do të rihetohet, ka dyshime se shembja e Kullave nuk erdhi nga avionët

Ngjarja e 11 shtatorit do të rihetohet, ka dyshime se shembja e Kullave nuk erdhi nga avionët

Ngjarja e 11 shtatorit të vitit 2001 në Qendrën Botërore të Tregtisë në New York mund të rihetohen, pas pretendimeve të familjarëve të një prej v1ktimave të këtij s ulmi. 31-vjeçari Geoff Campbell ishte një nga v1ktimat e t ragjedisë së 11 shtatorit.

20 vite pas ngjarjes së rëndë, familja e tij po sfidon gjithçka që na është thënë për shembjen e Kullave Binjake. Pasi shqyrtuan dëshminë e qindra dëshmitarëve okularë dhe ndoqën gjurmët shkencore të shembjes së kullave, deri në analizimin e pluhurit në tokë, ata kanë përpiluar një dosje të gjatë dhe sipas tyre “mjaft të fortë”. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE