Njihuni me turkun Selçuk Bayraktar – 41 vjeçari revolucionar në teknologjinë e dronëve!

Njihuni me turkun Selçuk Bayraktar – 41 vjeçari revolucionar në teknologjinë e dronëve!

Sternipi i Almedar Bayraktar, Vezir i lartë me detyrë ne Krimea dhe ne Stamboll. Sot Selçuk Bayraktar hyn ne mesin e 20 personave që ruhen me sigurinë me të lartë, në vendbanimin e tijë në vijen harkore 20 km secili person civil ose i uniformuar duhet t’i nënshtrohet kontrollit të detajuar (RL).

41 vjeqar një revulucionar super modern ne teknologjin e droneve lutfarake, ekspert ekselent ne integrimin e mikro-teknologjise elektronike ne sistemin komandues dhe intelegjent operativ në droneve Moderne. Selçuk Bayraktar njeri nder studentet me te aftë ne universitetin “Massachusetts institute of technology” – Boston USA. HISTORIA E TIJ E PLOTE