Nuk arrihet armëpushimi midis Ukrainës dhe Rusisë, përsëri mund të ketë luftime

Nuk arrihet armëpushimi midis Ukrainës dhe Rusisë, përsëri mund të ketë luftime

Negociatorët për çështjen e k0nfliktit në Ukrainën lindore kanë d ështuar që të arrijnë marrëveshje amrëpushimi para Pashkëve Ortodoksë në kohën e shpeshtimit të lutfimeve në fillim të këtij viti.

Amrëpushimi i arritur në korrik të vitit të kaluar është sh kelur disa herë dhe përle shjet dekjeprurëse janë shtuar mes forcave qeveritare ukrainase dhe separatistëve të përkrahur nga Moska. BURIMI LAJMIT