Nuk ka qetësi në Jeruzalem, izraelitët vazhdimisht sulmojnë palestinezët

Nuk ka qetësi në Jeruzalem, izraelitët vazhdimisht sulmojnë palestinezët

Ekspertët për të drejtat e njeriut kanë ngritur alarm lidhur me rritjen e ngjarje të d hunshme të izraelitëve ndaj palestinezëve në Bregun Perëndimor. Gjatë tre muajve të parë të 2021, janë regjistruar më shumë se 210 ngjarje të tilla.

Në të gjithë vitin 2020, Ekspertët për të drejtat e njeriut ka dokumentuar 771 raste që kanë prekur 133 palestinezë, kryesisht në zonat e Hebron, Jeruzalem, Nablus dhe Ramallah. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE