“Nuk pyet për Amerikën!” / Rusia bllokon fluturimet në Krime e Detin e Zi

“Nuk pyet për Amerikën!” / Rusia bllokon fluturimet në Krime e Detin e Zi

Rusia ka ndaluar përkohësisht fluturimet në disa pjesë të Krimesë dhe Detit të Zi, duke e shpallur këtë zonë sit ë rrez1kuar për momentin.

Zona në fjalë përmban hapësira nga jugu i Krimesë duke nisur prej Sevastopolit e deri në Feodosia, pjesën mbi ujrat territorial ngjitur me brigjet e Krimesë dhe një zonë të ujrave ndërkombëtare në Detin e Zi. BURIMI LAJMIT