Nxehet situata, Irani paralajmëron hakmarrje ndaj Izraelit

Nxehet situata, Irani paralajmëron hakmarrje ndaj Izraelit

Një s hpërthim ka ndodhur një ditë më parë në uzinën b ërthamore Natanz , në Iran dhe dyshimet kryesore në lidhje me këtë 1ncident lidhen me Izraelin.

Ministri i Jashtëm iranian Mohammad Javad-Zarif ka paralajmëruar hak marrje ndaj Izraelit për 1ncidentin e djeshëm.

Mediat bëjnë me dije se autoritetet iraniane ngjarjen e djeshme e kanë cilësuar si akt të “terr0rizmit b ërthamor” dhe vuri në dukje se Teherani rezervon të drejtën për të vepruar kundër autorëve.