Opozita ‘tradhtare’ / Vjosa Osmani nuk zgjidhet presidente në raundin e parë

Opozita ‘tradhtare’ / Vjosa Osmani nuk zgjidhet presidente në raundin e parë

Vjosa Osmani Sadriu nuk ka arritur të zgjidhet presidente e vendit në raundin e parë. Ka përfunduar procesi i votimit të deputetëve të Kuvendit të Kosovë për zgjedhjen e presidentit të vendit në kuadër të raundit të parë të votimit.

Pavarësisht se ishin 81 vota në kutinë e votimit, shumë prej tyre ishin të pavlefshme dhe kësisoj i pamundësuan Vjosa Osmanit që të zgjidhet presidente e vendit që nga ky raund.