Pas hapjes së spitalit të Fierit, Erdogan jep deklaratën: “Turqia do të vazhdojë t’i shërbejë Shqipërisë!”

Pas hapjes së spitalit të Fierit, Erdogan jep deklaratën: “Turqia do të vazhdojë t’i shërbejë Shqipërisë!”

Spitali rajonal Memorial i Fierit u inaugurua sot, pas një punë intensive disa mujore, nga ekipi turk dhe shqiptar. President i Turqisë, Tayyip Erdogan e quajti këtë spital, spitalin e miqësisë mes dy vendeve.

“Uroj që ky spital i miqësisë Turqi-Shqipëri, duke qenë shenjë e re për miqësinë mes dy vendeve, dëshiroj nga zemra që të sjellë dobi dhe sa më shumë shërim për vëllezërit tanë shqiptar..DEKLARATA E TIJ E PLOTE