Pas tensionit me Ukrainën, SHBA paralajmëron Rusinë: “Po ju vëzhgojmë me kujdes!”

Pas tensionit me Ukrainën, SHBA paralajmëron Rusinë: “Po ju vëzhgojmë me kujdes!”

Sekretari i Mbrojtjes i Shteteve të Bashkuara, Lloyd Austin, pritet që të shtunën të fillojë një varg takimesh me aleatët e vendit të tij në kohën e rritjes së te nsioneve mes Ukrainës dhe Rusisë. Uashingtoni ka thënë se Moska po bën sjellje d estabilizuese.

Gjatë javës që po vjen, shefi amerikan i Mbrojtes prite të takohet me udhëheqës ushtarakë dhe qeveritarë në Gjermani, Izrael, në selinë qendrore të NATO-s në Belgjikë dhe në Mbretërinë e Bashkuar. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE