Pas vendimit të Biden, acarohet Erdogan: “Ne do të mbrojmë të vërtetën!”

Pas vendimit të Biden, acarohet Erdogan: “Ne do të mbrojmë të vërtetën!”

Duke reaguar ndaj njohjes së afërt të ge nocidit armen nga Shtetet e Bashkuara, Presidenti turk Tayyip Erdogan tha se ai ishte i përkushtuar për të mbrojtur “të vërtetën ndaj sh pifjeve”.

Një takim i gjerë midis presidentit turk dhe bashkëpunëtorëve të tij të ngushtë u zhvillua në Ankara të enjten, me çështjen e vetme njohjen e ge nocidit armen nga Presidenti i SHBA Joe Biden. DEKLARATA E TIJ E PLOTE