Pas xhirimeve në Serbi, aktorja e Hollywood jep deklaratën: “Ata nuk kanë asgjë të tyren, ekzistojnë veç që 13 vite!”

Pas xhirimeve në Serbi, aktorja e Hollywood jep deklaratën: “Ata nuk kanë asgjë të tyren, ekzistojnë veç që 13 vite!”

Aktorja amerikane Elizabeth Olsen, një nga motrat e Olsen, dha një intervistë për shfaqjen “Keeping Secrets” në të cilën, ndër të tjera, ajo foli për xhirimin e një filmi në Serbi.

Në një nga deklaratat, ajo tha se “nuk ka asnjë arsye që dikush të vizitojë Serbinë”, si dhe se “nuk ka asgjë unike serbe në Serbi, sepse ato ekzistojnë si shtet vetëm prej trembëdhjetë vjet”. DEKLARATA E SAJ E PLOTE