Për të mashtruar perëndimin, Rusia dislokon armatimet e rreme të ajrit

Për të mashtruar perëndimin, Rusia dislokon armatimet e rreme të ajrit

Mes t ensioneve të fundit në kufirin me Ukrainën, Rusia shihej të dislokonte një “ushtri a rmatimesh të rr eme të fryra me ajër” me pamje mjaft realiste, sidomos nga larg.

Tanket, r aketat e gj uajtësit prej llastiku të fryrë ishin në fakt pjesë e një manovre stërvitore kombëtare, njoftonin mediat. Objektivat e rr eme të Putin mund të fryhen brenda disa minutave dhe shiheshin sot në zonat pyjore pranë Moskës.BURIMI LAJMIT